Hogyan zajlik a kezelés?
Egészségközpontunkban a komplex stresszoldó program a következő elemekből áll:
Fülakupunktúrás kezelés
Fülakupunktúrás kezelés a NADA protokoll alapján. A fülakupunktúra hatásmechanizmusáról bővebben ide kattintva olvashat. A kezeléshez - nagyon vékony - egyszer használatos steril tűt használunk és minden esetben mindkét fület szúrjuk. A kezelés nem fáj, csak a beszúrás jár minimális kellemetlenséggel. A tű átmérője mindössze: 0.18 mm, ami megfelel egy erősebb hajszál átmérőjének. A fülakupunktúrás kezelésről bővebben ide kattintva olvashat.
Relaxáló szeretetmasszázs
Amíg a tűk „dolgoznak”, addig egy 60-65 perces nyugtató, relaxáló szeretetmasszázsra kerül sor. A szeretetmasszázs célja a stressz okozta feszültség oldása, a teljes belső béke helyreállítása és a testi-lelki harmónia megteremtése. A masszázs alatt kizárólag simító és finom érintő mozdulatokat használunk. A szeretetmasszázsról bővebben ide kattintva olvashat.
Tartós tűk vagy gyógymagok behelyezése
A masszás után a tűk eltávolításra kerülnek és tartós tűk vagy gyógymagok (a gyógymag nem kerül beszúrásra csak a fülkagyló belső felületével érintkezik) kerülnek behelyezésre. Ezek az eszközök tartósan a fülben maradnak és csak a következő konzultáció alkalmával kerülnek cserére. Kicsi, bőrszínű tapasz tarja őket a fülben, mely szinte észrevehetetlen. A behelyezett tartós tűk vagy gyógymagok nyomkodásával az akupunktúrás pontokat naponta többször is stimulálhatja.
Bach-virágterápia
Bach-virágterápiás cseppek otthoni használtra. A Bach-virágterápia eszenciái elsősorban az egészséges érzelmi állapot helyreállítását segítik elő. A Bach-virágterápiáról bővebben ide kattintva olvashat.
A kezelések alkalmával szót ejtünk a különböző stresszforrásokról (• döntéshozatal • étrend • időbeosztás • munkahelyi stressz • otthoni környezet • öntudatosság • személyes erőforrások • testmozgás) és a mindennapokban alkalmazható stresszkezelési technikákról.
A stresszoldó hatásán túl ez a program remek lehetőséget biztosít a cigarettát letenni akarók számára!
"Mennyibe kerül a komplex terápia?"
• fülakupunktúrás kezelés: 8.000,- x 1 alkalom +
6.000,- x 9 alkalom
62.000,-
• szeretetmasszázs (60-65 perc): 8.000,- x 10 alkalom 80.000,-
• Bach-virágterápia: 8.000,-
Összesen:

A 10 alkalmas komplex kezeléssorozat kedvezményes ára:
150.000,- helyett
120.000,-


Kezelés megnevezése A kezelés menete A kezelés időtartama
Stresszoldó komplex terápia Első alkalom
- fülakupunktúrás állapotfelmérő lap kitöltése
- a kezelés előtt rövid elbeszélgetés
- fülakupunktúra, az 5-5 pont kezelése
- szeretetmasszázs (60-65 perc)
- tartós tűk vagy gyógymagok behelyezése
- Bach-virágterápiás cseppek átadása
90-95 perc
Minden további alkalom
- a kezelés előtt rövid elbeszélgetés
- fülakupunktúra, az 5-5 pont kezelése
- szeretetmasszázs (60-65 perc)
- tartós tűk vagy gyógymagok behelyezése
90-95 perc