Hogyan zajlik a fülakupunktúrás kezelés?
Első alkalommal egy állapotfelmérő lap kerül kitöltésre, mely tartalmazza az Ön legfontosabb adatait és néhány - az egészségére vonatkozó - kérdést. Erre azért van szükség, hogy kiderüljön, nem áll fenn olyan körülmény, amely kizárja a NADA protokoll alkalmazásának lehetőségét. Az állapotfelmérő lap kitöltését egy rövid személyes elbeszélgetés kísér, majd kezdődhet a kezelés.
A kezeléshez - nagyon vékony - egyszer használatos steril tűt használunk és minden esetben mindkét fület szúrjuk. A kezelés nem fáj, csak a beszúrás jár minimális kellemetlenséggel. A tű átmérője mindössze: 0.18 mm, ami megfelel egy erősebb hajszál átmérőjének.
Első lépésként a füleket széles spektrumú fertőtlenítő folyadékos vattával lefertőtlenítjük, majd mindkét fülön beszúrásra kerül az 5-5 akupunktúrás pont. A kezelés időtartama 40-45 perc, de természetesen a szúrás ebből csak pár percet vesz igénybe. A kezelés végén a tűket eltávolítjuk.
A kezelés hatásfoka növelhető az un. tartós tűkkel, vagy a tűket helyettesítő gyógymagvak behelyezésével (a gyógymag nem kerül beszúrásra csak a fülkagyló belső felületével érintkezik). Ezek az eszközök tartósan a fülben maradnak és csak a következő konzultáció alkalmával kerülnek cserére. Kicsi, bőrszínű tapasz tartja őket a fülben, mely szinte észrevehetetlen. Ebben az esetben két kezelés között az érintett pontokat - a behelyezett tű, vagy gyógymag napi többszöri nyomásával - egyénileg is stimulálhatja.
A kezelést Majtényi Gergely fülakupunktúrás addiktológus végzi. Bejelentkezés: 06-20/567-8765
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Kezelés megnevezése A kezelés menete A kezelés időtartama Bérletes
vendégeinknek
Fülakupunktúrás kezelés
Első alkalom
- állapotfelmérő lap kitöltése
- a kezelés előtt rövid elbeszélgetés
- az 5-5 pont kezelése
60-65 perc

(8 egység)
Minden további alkalom
- változások megbeszélése
- az 5-5 pont kezelése
40-45 perc
(6 egység)
Tartós tűk vagy gyógymagok behelyezése a kezelést követően 10-15 perc Az alkalom ára tartalmazza.