Hogyan zajlik a reflexológiai kezelés?
Első alkalommal egy állapotfelmérő lap kerül kitöltésre, mely tartalmazza az Ön legfontosabb adatait és néhány - az egészségére vonatkozó - kérdést. Erre azért van szükség, hogy kiderüljön, nem áll fenn olyan körülmény, amely kizárja a reflexológiai kezelés lehetőségét.
Az állapotfelmérő lap kitöltését egy rövid személyes elbeszélgetés kíséri, majd következik a lábfejek, talpak megtekintése, átsimítása, és a szervrendszerekhez tartozó összes reflexzóna célirányos tapintása.
A zónákban lévő elváltozások egy un. talp térképen kerülnek bejelölésre. Az állapotfelmérés után közösen megbeszéljük a terápia során elérni kívánt célt és az egyéb szükséges tennivalókat.
A következő alkalmakkor az esetleges változások átbeszélése után megtörténik a kezelés. A masszírozás a reflexterületeken meghatározott zónákon, a fájdalomküszöb alatti nyomáserőséggel történik.
A kezelést Majtényi Gergely reflexológus végzi. Bejelentkezés: 06-20/567-8765
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Kezelés megnevezése A kezelés menete A kezelés időtartama Bérletes
vendégeinknek
Reflexzóna terápia
Első alkalom
- állapotfelmérő lap kitöltése
- lábfejek, talpak megtekintése, átsimítása, és a szervrendszerekhez tartozó összes reflexzóna célirányos tapintása
- kezelési terv kialakítása
60-65 perc

(8 egység)
Minden további alkalom
- változások megbeszélése (ha releváns)
- az állapotfelmérés alapján meghatározott zónák kezelése
40-45 perc
(6 egység)