"Svédmasszázs" - klasszikus svédmasszázs
A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjedő masszázsforma, ami elsősorban a különböző izomcsoportok átdolgozására irányul. A masszázs során a fájdalmasan feszülő görcsös izmok ellazulnak. Segítségével visszanyerhetjük az ízületi mozgásfunkciók helyes működését. A masszázs ingerei a kötő- és izomszöveteken keresztül közvetlenül, míg az idegrendszeren keresztül áttételesen hatnak a szervezetünkre. Terápiás hatása miatt fontos szerepet játszik a megelőzésben, rehabilitációban. A masszázs során meghatározott sorrendben használjuk a különböző masszázsfogásokat.
Elsőként a ”simító fogásokat” alkalmazzuk, melyek bemelegítik az adott terület izomszöveteit, nyugtatnak, ellazítanak.
Ezt követik az un. ”dörzsölő fogások”, melyek fokozzák az izomrostok keringését, oldják a kialakult izomcsomókat, javítják a szövetek oxigenizációját és serkentik azok anyagcsere folyamatait. Az inaktív kapillárisok megnyílnak, ezáltal az izom vérellátása akár 6-8 szorosára is nőhet.
Az ezt követő ”gyúró fogások” tovább fokozzák az izomszövetek keringését, mobilizálják a különböző izompólyákat. A fokozódó keringés hatására gyorsul a salakanyagok elszállítása.
A masszázs végén (amennyiben szükséges) az „ütögetések” és a „kirázások” következnek. Az ”ütögető fogások” fokozzák az izom tónusát, normalizálják a keringést, míg a ”kirázások” lazítják az izom, inak, ízületi tok és szalagok rendszerét.
A masszázs hatását erősítik az egyedileg összeállított aromaterápiás masszázsolajok, melyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó (bio) bázisolajokból és 100%-os tisztaságú esszenciális illó olajokból állnak.*
Masszázsolajainkról bővebben ide kattintva olvashat.
A kezelést Majtényi Gergely végzi. Bejelentkezés: 06-20/567-8765
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Svédmasszázs"
klasszikus svédmasszázs
aromaterápiás masszázsolajjal
csak a teljes hát, amibe beletartozik:
- teljes hát: deréktól (vagy csípőtől)-tarkóig
- vállak, vállövek, nyak
35-40 perc
(6 egység)
teljes test, amibe beletartozik:
- lábak elölről-hátulról
- kezek elölről-hátulról
- teljes hát: deréktól (vagy csípőtől)-tarkóig
- vállak, vállövek, nyak
60-65 perc

(8 egység)
teljes test, amibe beletartozhat:
- lábak elölről-hátulról
- kezek elölről-hátulról, tenyerek
- teljes hát: deréktól (vagy csípőtől)-tarkóig
- vállak, vállövek, nyak és a fej
- has, mellkas (igény szerint)
90-95 perc

(12 egység)
teljes test masszázs esetén az egyes testrészekre szánt idő a vendég kívánságának megfelelően módosítható!
* Vendégeink az olaj kombinációk közül szabadon választhatnak. A masszázshoz használt olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges szín- és illatanyagokat, parabéneket (pl.: paraffin) és állati eredetű összetevőket.

SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadóhely!