"Narancsbőr nélkül" - cellulit elleni masszázs
Szervezetünk a fel nem használt cukrot zsír formájában raktározza el a bőr sejtjeiben. A bőr felszíne alatt található zsírsejtek felszaporodnak és egyre nagyobb csomókba rendeződnek, melynek köszönhetően a bőr egyenetlenné válik. A sejt közötti állományt fokozatosan kitölti a salakanyagokat is magába foglaló kocsonyás anyag. A narancsbőr kialakulása során a kötőszövet rugalmassága csökken, meglazul, majd - kialakult narancsbőr esetén - a narancs héjára emlékeztető bőrredők állandóvá válnak.
A masszázs - azáltal, hogy helyi vérbőséget okoz, javítja az anyagcserét és a nyirokkeringést, gyorsítja a salakanyagok elszállítását - hatékony fegyver a már meglévő és a jövőben kialakuló narancsbőr ellen.
A narancsbőr kezelés két részből áll:
I. Vákuummasszázs: a kézi nyirokmasszázsnak ez a speciális formája a köpölyözés technikájára épül. A kezelés fokozza a narancsbőrrel érintett terület vérkeringést, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. Segít fellazítani a kötőszövetben lerakodott salakanyagokat, gyorsítja a nyirokkeringést, ezáltal hozzájárul a felszabadult salakanyagok mielőbbi elszállításához. A kezelés minden esetben a fájdalomküszöb alatt történik!
II. Testtekercselés: a narancsbőrrel érintett területet speciális naracsbőr elleni krémmel kezeljük, majd kb. 20-25 perc időtartamra testtekercselő fóliával befedjük. Az így felvitt krém mélyen behatol a bőr alatti kötőszövetbe és biztosítja a kezelés hosszanti hatását.
A masszázshoz speciális, cellulit elleni krémet és egyedileg összeállított narancsbőr elleni olajkombinációt* használunk.
A kezelést Bielcsik Péter végzi.
Kérdésével, problémájával hívjon bátran a 06-30/479-4481-es telefonszámon!
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Narancsbőr Nélkül"
cellulit elleni masszázs
A narancsbőrrel érintett terület nagyságától függően. 60-65 perc

vagy

90-95 perc


(8 egység / 60-65 perc)(12 egység / 90-95 perc)
* A masszázshoz használt olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges szín- és illatanyagokat, parabéneket (pl.: paraffin) és állati eredetű összetevőket.