"Mézes álom" - mézes masszázs
A méz gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban - elsősorban C- és B-vitaminban, valamint nagy mennyiségben tartalmaz illóolajokat és fontos enzimeket. Elpusztítja a baktériumokat, elősegíti a vágások és sebek gyógyulását.
A masszázs során, a benne található különböző aminosavaknak, fehérjéknek és egyéb bioaktív anyagoknak köszönhetően a száraz bőrt hidratálja, a zsíros bőrt fertőtleníti és segíti a felső hámréteg méregtelenítését.
A mézes masszázs első felében ellenőrzött méhészetből származó nagy tisztaságú virág mézet használunk, majd következik egy levezető olajos masszázs, valamelyik egyedileg összeállított aromaterápiás masszázsolajunkkal.*
Masszázsolajainkról bővebben ide kattintva olvashat.
A kezelést Bielcsik Péter végzi. Bejelentkezés: 06-30/479-4481
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Mézes Álom"
mézes masszázs
csak a teljes hát, amibe beletartozik:
- teljes hát: deréktól-tarkóig
- vállak
- I. rész: mézes masszázs
- II. rész: olajos levezető masszázs
50-55 perc

(8 egység)
* Vendégeink az olaj kombinációk közül szabadon választhatnak. A masszázshoz használt olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges szín- és illatanyagokat, parabéneket (pl.: paraffin) és állati eredetű összetevőket.

SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadóhely!