"Lélekmasszázs" - Holistic Pulsing - masszázs a léleknek
A Holistic Pulsing (lélekmasszázs vagy ringató masszázs) manuálterápiás technikát az elmúlt húsz évben fejlesztette ki Dr. Tovi Browning izraeli születésű osteopata orvos, természetgyógyász. A terápia ötvözi az akupresszúra, bioenergetika, kineziológia, pszichoterápia és a reflexológia néhány elemét.
A terapeuta a kezelés teljes ideje alatt a magzati szívveréshez hasonló amplitúdójú ringató mozgást vagy finom pulzáló, vibráló mozdulatokat végez. A ritmikus ringató mozgás keltette rezgés hullámok az egész testünkön végig haladnak. A folyamatos nyugtató mozgásnak, vibrálásnak köszönhetően a vegetatív idegrendszerünk egyensúlya helyre áll, a külvilág ingerei eltompulnak, kellemes, ellazult állapotba kerülünk.
A lélekmasszázs segítségével könnyebben relaxálhatunk, csökkenthetjük stressz-szintünket és feloldhatjuk a bennünk kialakult érzelmi blokkokat. A Holistic Pulsing terápia a különböző pszichoszomatikus és pszichés problémák kezelésében is hatékony segítséget nyújthat (pl.: álmatlanság, depresszió, nyugtalanság, pánik betegség, rémálmok, szorongás).
A lélekmasszázst - gyermek kortól-idős korig - bárki igénybe veheti, a kezeléshez nem kell levetkőzni, a ringatás ruhában történik.
A kezelést Majtényi Gergely végzi. Bejelentkezés: 06-20/567-8765
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Lélekmasszázs"
Holistic Pulsing - masszázs a léleknek
a kezelés ruhában történik 60-65 perc

(8 egység)

SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadóhely!