"Vulkánok érintése" - lávaköves masszázs
A lávaköves masszázs eredete az amerikai őslakos indiánoktól származik, akik már a korai időkben felismerték a meleg kövekkel végzett kezelések jótékony hatását.
A professzionális lávaköves masszázs során a terapeuta nem csak felpakolja a melegített köveket a testre, hanem bőséges olajjal és az előre melegített vulkáni eredetű kövekkel végzi a kezelést. A masszázs annak ellenére, hogy kemény kövekkel történik, egyáltalán nem fáj! A masszázshoz használt bazalt kövek felszíne teljesen sima, nagyon jól magukba szívják és megtartják a hőt, ezáltal biztosítva a kezelés alatt az állandó hőmérsékletet.
A meleg kövekkel végzett lassú simító mozdulatoknak köszönhetően a vegetatív idegrendszerünk megnyugszik, egyensúlyba kerül, a külvilág ingerei eltompulnak. Légzésünk, szívverésünk lelassul, vérnyomásunk csökken, az izomzatban kialakult csomók oldódnak, mérséklődik a reumás, izom- és ízületi fájdalom. A masszázs nyirokkeringésünkre is pozitív hatást gyakorol. Serkenti a méregtelenítő folyamatokat, fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, segít kiüríteni a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat.
A masszázsnak erős tisztító hatása van, ezért 2,5-3 liter folyadék fogyasztása javasolt a masszázs előtti napon és a masszázs napján.
A masszázs hatását erősítik az egyedileg összeállított aromaterápiás masszázsolajok, melyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó (bio) bázisolajokból és 100%-os tisztaságú esszenciális illó olajokból állnak. A masszázs során - a meleg hatására - az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is eljut.*
Masszázsolajainkról bővebben ide kattintva olvashat.
A kezelést Majtényi Gergely végzi. Bejelentkezés: 06-20/567-8765
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Vulkánok érintése"
lávaköves masszázs
melegített vulkanikus kövekkel
és aromaterápiás masszázsolajjal
teljes test, megbeszélés szerint 60-65 perc

(8 egység)
90-95 perc

(12 egység)
* Vendégeink az olaj kombinációk közül szabadon választhatnak. A masszázshoz használt olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges szín- és illatanyagokat, parabéneket (pl.: paraffin) és állati eredetű összetevőket.

SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadóhely!