"Belső béke" - relaxáló talp- és hátmasszázs
A "Belső béke" masszázs a nyugtató talpmasszázs és az ellazító hátmasszázs ötvözete.
A masszázs első felében a talpakkal foglalkozunk. Az ellazulást segítő relaxáló talpmasszázs program célja a stresszhatások megszüntetése, a testi-lelki harmónia helyreállítása és a pozitív pszichés folyamatok elindítása. A megfelelő reflexzónák kezelésével a talpasszázs segít feloldani a szervezetben kialakult feszült állapotot, megnyugtat és közben hozzájárul a stressztűrő képesség fokozásához.
A masszázs második felében a háté a főszerep. A feszültségoldó, nyugtató, regeneráló hátmasszázs célja a fáradt izmok ellazítása, a kialakult izomcsomók feloldása és a testi, lelki harmónia helyreállítása. A masszázs alatt a svédmasszázs simító, mély simító, dörzsölő technikái kerülnek előtérbe, kiegészítve néhány speciális lazító, nyugtató fogással.
Az ellazulást segítik az egyedileg összeállított aromaterápiás masszázsolajok, melyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó (bio) bázisolajokból és 100%-os tisztaságú esszenciális illó olajokból állnak.*
Masszázsolajainkról bővebben ide kattintva olvashat.
A kezelést Majtényi Gergely végzi. Bejelentkezés: 06-20/567-8765
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Belső béke"
relaxáló talp- és hátmasszázs
A masszázs két részből áll:
- I. rész: talpmasszázs
- II. rész: hátmasszázs (deréktól-tarkóig, vállak)
60-65 perc

(8 egység)
* Vendégeink az olaj kombinációk közül szabadon választhatnak. A masszázshoz használt olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges szín- és illatanyagokat, parabéneket (pl.: paraffin) és állati eredetű összetevőket.

SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadóhely!