Nyirokmasszázs - nyirokdrenázs
Nyirokrendszerünk az egész testünket behálózó érrendszer, melyben az un. nyirokfolyadék (lympha) kering. A nyirokkeringés egyrészt kiegészíti vénás keringésünket a szövetközti folyadék elszállításában, másrészt - a testszerte található kb. 500-600 nyirokcsomó segítségével - fontos alkotórésze a szervezet védekező rendszerének. Szerepet játszik a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok kiürítésében, különböző kórokozók megsemmisítésében. A nyirokrendszer nem megfelelő működése következtében a szövetközti folyadék felgyülemlik és vizenyő (ödéma) alakulhat ki.
A nyirokmasszázs célja a nyirokerek aktiválása, a nyirokkeringés fokozása, az esetlegesen pangó nyirokfolyadék megindítása. A nyirokrendszer alapos és rendszeres masszírozásával növelhetjük immunrendszerünk védekező képességét és támogathatjuk szervezetünk kiegyensúlyozott működését.
A kezelést ritmikus, körkörös és hosszú simító, mély simító mozdulatokkal végezzük. Az állandó pulzáló ritmusnak köszönhetően a belső feszültség enyhül, a külvilág ingerei eltompulnak, a masszázs harmónikus, nyugtató érzést biztosít. Ajánljuk magában, vagy tisztítókúrák mellé kiegészítő kezelésként. A masszázs megkezdése előtt és után, a bőséges folyadék fogyasztása elengedhetetlen!
A méregtelenítést segítik az egyedileg összeállított aromaterápiás masszázsolajok, melyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó (bio) bázisolajokból és 100%-os tisztaságú esszenciális illó olajokból állnak.
Masszázsolajainkról bővebben ide kattintva olvashat.
A nyirokmasszázst Bielcsik Péter végzi.
Kérdésével, problémájával hívjon bátran a 06-30/479-4481-es telefonszámon!
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
Nyirokmasszázs
testtájék kezelés, ami lehet:
nyak és arc • mellkas • has • hát • felső végtagok • alsó végtagok
35-40 perc

vagy

60-65 perc

(6 egység / 35-40 perc)(8 egység / 60-65 perc)
teljes test, amibe beletartozik:
- nyak és arc kezelése
- hát, mellkas, has kezelése
- alsó- és felső végtagok kezelése
90-95 perc

(12 egység)
Az eredményességet nagy mértékben elősegíti a kúraszerű alkalmazás!