Rólunk • Egészségközpontunkról - célunk, hitvallásunk
Rohanó világunkban számtalan kihívással kell szembe néznünk, legyen szó tanulásról, munkáról, vagy a családi élet megszervezéséről. Az elénk tornyosuló feladatok, akadályok leküzdése rengeteg energiánkat felemészti. A mindennapi stressz, a feszített tempójú élet és a nem megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés megviseli testünket, lelkünket és rendszeres hatása fizikai bántalmak formájában is jelentkezik.
Mi hisszük,
• hogy egészségünk legnagyobb kincsünk, ezért annak megtartása, helyreállítása a legfontosabb dolog.
• hogy a bennünk és körülöttünk lévő harmónia, a jó közérzet megteremtése, hozzájárul a jó minőségű élet kialakításához.
• hogy az általunk nyújtott kezelések és életvezetési tanácsok hozzá segítik vendégeinket egészségük megőrzéséhez, helyreállításához és testi-lelki egyensúlyuk megteremtéséhez.
Arthur Schopenhauer valahol ezt írta:
"Boldogságunk kilenctized része kizárólag egészségünkön nyugszik. Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség."
Árainkat és bérletkonstrukcióinkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy szolgáltatásaink a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek. Célunk, hogy a kezelések alkalmával - azok jótékony hatásán túl -, ha csak egy rövid időre is, a napi problémák feledésbe merüljenek...
Jöjjön el hozzánk, szeretettel várjuk!